توضیحات کامل :

پروپوزال ویژگی های جمعیت شناختی و برخی عوامل خانوادگی مرتبط در افراد اقدام کننده به خودکشی در 12 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

توجه: (ممکن است هنگام انتقال از فایل ورد به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

 

پروپزال کارشناسی ارشد شامل:

مقدمه و بیان مساله

اهمیت و ضرورت پژوهش

اهداف اصلی و فرعی پژوهش

سوالات پژوهش          

فرضیه های پژوهش

تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرها

پیشینه پژوهش

طرح پژوهش

جامعه و نمونه پژوهش

روش نمونه گیری

ابزار های پژوهش

روش جمع آوری داده ها

روش تجزیه و تحلیل داده ها

منابع فارسی و انگلیسی به شیوه APA

فایل به صورت ورد و با فرمت doc  می باشد و قابل ویرایش می باشد.

قسمت هایی از پروپزال:

مقدمه و بیان مساله

خودکشی[1] از واژه لاتین قتل نفس[2] مشتق شده است و عمل مهلکی است که نشان دهنده تمایل شخص برای مردن است که پس از تصادفات و دیگرکشی سومین علت شایع مرگ و میر بین سنین 24-15 سال است (کاپلان، سادوک، 2007). خودکشی در هر کشوری و در میان همه گروه های نژادی و مذهبی اتفاق می افتد. در میان افرادی که اقدام به خودکشی داشته اند، در حدود 15 درصد سرانجام زندگی خودشان را می گیرند و در میان آن هایی که خودشان را می کشند، در حدود یک سوم اقدام به خودکشی های قبلی داشته اند (یوفیت ، لستر، 2005). خودکشی چند عاملی است و پژوهش ها نشان داده اند که زنجیره ای از عوامل اجتماعی، محیطی، زیستی، روانپزشکی و شناختی مرتبط با افزایش خطر افکار و رفتار خودکشی هستند (رینک، دایدی، 2005). بنابراین باید به دامنه وسیع متغیرهای مرتبط با خودکشی توجه کرد تا به عنوان راهنمایی جهت درمان عمل کنند. از مهم ترین عوامل مرتبط با خودکشی ویژگی های جمعیت شناختی و عوامل خانوادگی می باشد که به عنوان استرسورها عمل می کنند.  اکسینگ و همکاران اش در پژوهشی به این نتیجه رسیدند که رویدادهای استرس زا در محیط خانوادگی افراد اقدام کننده به خودکشی زیاد است (2010) که از جمله این رویدادهای استرس زا می توان به مصرف مواد در خانواده، اختلاف بین والدین، طلاق والدین، سؤاستفاده جسمی و جنسی در دوران کودکی، سابقه اقدام به خودکشی در خانواده و آشنایان، خشونت در خانواده، مشکلات روانی در والدین و دیگر افراد خانواده و مراجعه به روانپزشک اشاره کرد (موسوی، سجادی، رفیعی و فیضی، 1387؛ کاظمی، مؤمنی جاوید، 2010).

در مورد ویژگی های جمعیت شناختی افراد اقدام کننده به خودکشی پژوهش های زیادی صورت گرفته است و اشاره شده است که سن نوجوانی، جنس زن، متأهل، خانه داری، بیکاری و تحصیلات پایین در حد دبیرستان از جمله متغیرهایی هستند که به صورت مستقل می توانند پیش بینی کننده اقدام به خودکشی باشند (نجومی و همکاران، 1386؛ چن[3] و همکاران، 2010؛ چانگ[4] و همکاران، 2009). به عنوان مثال پژوهش ها نشان داده اند که بیشتر خودکشی ها در فصل بهار و اوایل تابستان (ریوتفورس[5] و همکاران، 2009) و در میان نوجوانان (فریس،2005 ) اتفاق می افتد و در افرادی که در این دو فصل خودکشی می کنند اختلالات روانی شایع تر است که مردان تاریخچه ای از افسردگی را دارند و زنان تاریخچه ای از اختلالات نوروتیک، استرس و جسمانی شکل (ریوتفورس و همکاران، 2009).

 


1-Suicide

2-Self Murder

3- Chen

4- Chang

5- Reutfors

 

هدف اصلی پژوهش

هدف اصلی پژوهش حاضر بررسی ویژگی های جمعیت شناختی و عوامل خانوادگی در افراد اقدام کننده به خودکشی می باشد.

فرضیه های پژوهش

تعیین و بررسی ویژگی های جمعیت شناختی و عوامل خانوادگی در افراد اقدام کننده به خودکشی.