توضیحات کامل :

پروپوزال بررسی رابطه سبکهای فرزند پروری با انطباق پذیری مسیر شغلی افراد شاغل در شرکت پلی اکریل شهر اصفهان91-1390 در 12 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

توجه: (ممکن است هنگام انتقال از فایل ورد به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

پروپزال کارشناسی ارشد شامل:

مقدمه و بیان مساله

اهمیت و ضرورت پژوهش

اهداف اصلی و فرعی پژوهش

سوالات پژوهش          

فرضیه های پژوهش

تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرها

پیشینه پژوهش

طرح پژوهش

جامعه و نمونه پژوهش

روش نمونه گیری

ابزار های پژوهش

روش جمع آوری داده ها

روش تجزیه و تحلیل داده ها

منابع فارسی و انگلیسی به شیوه APA

فایل به صورت ورد و با فرمت doc  می باشد و قابل ویرایش می باشد.

قسمت هایی از پروپزال:

مقدمه و بیان مسئله

انطباق پذیری مسیر شغلی كنار آمدن با تغییر ات را تسهیل می‌كند. تغییر در فعالیت‌های كاری به علت جهانی سازی، توسعه‌ی تكنولوژی، بی ثباتی اقتصادی، دگرگونی شرایط دموگرافیك اثر معنا داری بر محیط‌های کارآموزی دارند (هرنی[1] ، 2007؛ به نقل ازیوسفی، 1390). واقعیت دنیای شغلی امروز این است كه برخی افراد مجبورند از مسیرهای شغلی گذر كنند و بعضی دیگر مسیرهای شغلی‌شان را تغییر دهند تا كار رضایت بخش را بیابند. از این رو هم سازمان‌ها ناگزیر از برگزیدن افرادی هستند كه به سرعت منطبق می‌شوند و هم كاركنان ناچارند با عوامل موثر بر انطباق پذیری مسیر شغلی آشنا باشد (هارلی و هنسون[2] ، 2006). اما مسأله مهم در این میان آن است كه چگونه می‌توان انطباق پذیری را ایجاد كرد و چه عوامل فردی و اجتماعی در شكل گیری و بهبود آن موثرند؟

از میان نظریه‌های گوناگونی كه برای انطباق پذیری بیان شده است، ساویكاس [3](1995, 1997,2002) انطباق پذیری را آمادگی مقابله با وظایف غیر قابل پیش بینی، حضور در نقش‌های كاری مبهم و سازگاری با موقعیت‌های توأم با تردید می‌داند. ساویكاس (2005, 2001) برای انطباق پذیری مسیر شغلی چهار بعد قائل است: داشتن "دغدغه"، "كنترل"، "كنجكاوی" و "اعتماد". به نظر وی فرد باید از هر چهار ویژگی برخوردار باشد تا توانایی انطباق پذیری در مسیر شغلی اش داشته باشد. هر كدام از ابعاد انطباق‌پذیری مسیر شغلی  نیز

 

[1]Hearne

[2]Hurley-Hanson

[3]Savickas

هدف پژوهش

هدفی که در  این پژوهش مطرح است این است که آیا شیوه های فرزندپروری (استبدادی، سهل گیرانه، قاطع و اطمینان بخش) با انطباق پذیری مسیر شغلی (دغدغه کنترل، کنجکاوی و اعتماد) افراد رابطه دارد.

فرضیه پژوهش

بین شیوه های فرزندپروری (استبدادی، سهل گیرانه، قاطع و اطمینان بخش) با انطباق پذیری مسیر شغلی (دغدغه کنترل، کنجکاوی و اعتماد) افراد رابطه وجود دارد.

تعاریف مفهومی و عملیاتی

مفهومی

شیوه های فرزندپروری: سبکهای فرزند پروری "ترکیب هایی از رفتارهای والدین است که در موقعیتهای گسترده ای روی می دهند و جو فرزندپروری بادوامی را پدید می آورند" (برک لورا،1387).

انطباق پذیری مسیر شغلی: ساویكاس [1](1995, 1997,2002) انطباق پذیری را آمادگی مقابله با وظایف غیر قابل پیش بینی، حضور در نقش‌های كاری مبهم و سازگاری با موقعیت‌های توأم با تردید می‌داند.

عملیاتی

شیوه های فرزندپروری: منظور نمره ایست که آزمودنی از پرسشنامه شیوه های فرزندپروری بامریند کسب می کند.

 

[1]Savickas