توضیحات کامل :

پروپوزال بررسی رابطه بین کمرویی و احساس تنهایی بر روی نوجوانان در 15 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

توجه: (ممکن است هنگام انتقال از فایل ورد به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

 

پروپزال کارشناسی ارشد شامل:

مقدمه و بیان مساله

اهمیت و ضرورت پژوهش

اهداف اصلی و فرعی پژوهش

سوالات پژوهش          

فرضیه های پژوهش

تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرها

پیشینه پژوهش

طرح پژوهش

جامعه و نمونه پژوهش

روش نمونه گیری

ابزار های پژوهش

روش جمع آوری داده ها

روش تجزیه و تحلیل داده ها

منابع فارسی و انگلیسی به شیوه APA

فایل به صورت ورد و با فرمت doc  می باشد و قابل ویرایش می باشد.

قسمت هایی از پروپزال:

بیان مساله

فقدان اطلاعات مبنی و مبتنی بر گزارش شخصی، پیرامون احساسات و عواطف دانش آموزان نوجوان بویژه از لحاظ روابط اجتماعی، ضرورت پرداختن به مساله سنجش و اندازه­گیری جنبه­های مختلف روابط را آشكار
می­سازد. نبودن آگاهی از احساسات و عواطف دانش آموزان نوجوان بویژه از لحاظ روابط اجتماعی و جدی نگرفتن نوجوانان در شبكه های ارتباطی اجتماعی، آنها را با بحرانهای نظیر احساس تنهایی و اختلالات رفتاری به مانند كمرویی مواجه می کند.

(زیمباردو و هندرسون[1]، 2002) كمرویی را اینگونه تعریف می كنند:  كمرویی یك توجه افراطی به خود، اشتغال ذهنی افكار، احساسات و واكنشهای فیزیكی است كه می تواند حداقل شامل یك ناراحتی اجتماعی ضعیف تا یك ترس اجتماعی بازدارنده و شدید باشد.به طور کلی کمرویی یک سازه روان شناختی  و در عین حال یک عارضه اجتماعی است،که در جمع بروز میکند.در پژوهشی غریب رضا یزدی در سال 1380، علل و عوامل كمرویی را مورد بررسی قرار داد. این عوامل شامل شیوههای تنبیهی خانواده، نقص و عیب ظاهری، میزان تحصیلات والدین، بیماری جسمی و روانی والدین و مقررات خشك در خانه بود.

(چیك و باس [2]، 2006) ثابت كردند كه كمرویی با مردم آمیزی پائین یكسان است در حالی كه مردم آمیزی با دیگران به صورت یك برتری در مقابل تنهایی است.  چیك و باس كمرویی را برابر خودآگاهی از تنش در حضور دیگران می دانند كه یكی از مهم ترین علائم تشخیص كمرویی می تواند اضطراب ذهنی و اجتناب از رفتار اجتماعی باشند.  این باور نادرست كه كودك كمرو مودب است، دردسر ایجاد نمی كند و تربیت او راحت تر است، موجب متقاعد شدن والدین شده كه كمرویی و گوشه گیری اجتماعی را به عنوان یك مشكل ندانسته و به این ترتیب از مشكلاتی كه كودك در آینده با آن مواجه خواهند شد غافلند. (افروز، 1383)

به عبارت دیگر، کمرویی یک مشکل روانی-اجتماعی است که فرد را ازار میدهد و به صورت یک ناتوانی و معلولیت[3]اجتماعی ظاهر میشود.کمرویی به عنوان واکنش بازداری فرد در مواجهه با غریبه­ها و آشنایان دور نیز تعریف شده است. (چیک و باس، 1981)

 


[1]- zimbardo&henderson

[2]- Chicke  & bouss

[3]- construct

هدف پژوهش

هدف این پژوهش بررسی رابطه بین کمرویی و احساس تنهایی بر روی  نوجوانان می باشد.

فرضیه پژوهش

بین احساس تنهایی و کمرویی  نوجوانان ارتباط وجود دارد.

 

تعاریف مفهومی و عملیاتی

مفهومی

احساس تنهایی: احساس تنهایی برداشت ذهنی فرد از کمبود یا فقدان روابط رضایت بخش اجتماعی است. (شاپوریان و معانی، 1387) .احساس تنهایی حاصل محروم ماندن از نیاز اساسی بشر به صمیمیت است.  احساس تنهایی احساس فرد از نبود صمیمیت بین فردی است.احساس تنهایی تجربه ای ناخوشایند است که در پاسخ به نارساییهای کمی یا کیفی در روابط اجتماعی ظاهر میشود(پیلو و پرلمن[1]، (1982 (هانکوک [2]، 1986)؛ (کرواس- پارلو[3]، 2008).

 


[1]- Piloo & Pirmane

[2]- Hanckooke

[3]- Croovace-Parloo